My streetfood kitchen

Streetfood is en blijft populair, waar je ook bent. In de nauwe straatjes van Napoli, langs de kust van Goa, op elke straathoek van Bangkok: overal ter wereld ruik je de geuren van streetfood. Tot en met de Amsterdamse Foodhallen, de Markthal in Rotterdam en de vele foodfestivals in Nederland aan toe. Jennifer Joyce geeft meer dan 150 streetfoodrecepten, op regio ingedeeld, die je thuis makkelijk zelf kan bereiden. Maak koninklijk varkensvlees uit Hanoi en Iranese spiesjes van saffraankip. Nodig je vrienden uit voor een Mexicaans feestje en serveer homemade tortillachips met vurige salsa's en quesadilla's met chorizo, kaas & jalapeñopeper. Van Amerikaanse dirty burgers en pintxos uit Spaans Baskenland tot en met Maleisische gegrilde vis met kokos. 'My streetfood kitchen' is niet alleen inspirerend maar vooral ook een praktisch boek voor iedere thuiskok die graag grensverleggend kookt.

AuteurJennifer Joyce

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 272 pagina's
  • ISBN 9789461431462

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Last Minute Dinners

    Frankie Unsworth

    'Last Minute Dinners' biedt een moeiteloze aanpak, waarbij eenvoud boven overdaad wordt verkozen. Van bedrieglijk eenvoudige, maar toch spectaculaire, diners in het weekend of het gemak van een geweldig eenpansgerecht doordeweeks... bekijk 'Last Minute Dinners'

  • Budget Vegan

    Saskia Sidey

    Met 'Budget Vegan' maak je met makkelijk verkrijgbare ingrediënten en handige tips meer dan 100 verrassende, smaakvolle én betaalbare gerechten. Van eenvoudige, snelle doordeweekse maaltijden tot bijzondere gerechten voor... bekijk 'Budget Vegan'

  • Sebze

    Özlem Warren

    Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de Turkse foodjournalist Özlem Warren met Sebze. Dit kleurrijke kookboek biedt meer dan 85 veelzijdige gerechten uit het hart van Turkije met groente - sebze in het Turks - in de hoofdrol... bekijk 'Sebze'

  • De inmaaktuin

    Jo Turner

    Met 'De inmaaktuin' heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer je moet zaaien en wat de... bekijk 'De inmaaktuin'

  • Maaltijdsalades

    Emily Ezekiel

    Salades saai? Echt niet! Met 'Maaltijdsalades' van Emily Ezekiel geniet je het hele jaar door van smakelijke combinaties die blijven verrassen. Of je nu een doorgewinterde saladefreak bent of af en toe een maaltijdsalade eet.... bekijk 'Maaltijdsalades'

  • De Syrische keuken van Imad

    Imad Alarnab

    'De Syrische keuken van Imad' is niet alleen een kookboek maar vertelt ook het verhaal van Imad Alarnab, chef-kok en eigenaar van onder andere drie succesvolle restaurants in Damascus. Verras je tafelgenoten met voorgerechtjes als mtuma... bekijk 'De Syrische keuken van Imad'

  • CDMX

    Rosa Cienfuegos

    'CDMX' is de viering van het eten in Mexico-Stad en de gerechten waarmee Rosa Cienfuegos is opgegroeid. Maak kennis met gerechten die de chilangos (inwoners) zelf maken of halen bij de diverse streetfoodzaken, markten, restaurants en cafés... bekijk 'CDMX'

  • Grieks!

    Georgina Hayden

    De Griekse thuiskeuken van Georgina Hayden kenmerkt zich door eenvoudige maaltijden voor elke dag, die weinig inspanning kosten maar wel overheerlijk zijn: van traditionele gerechten tot specialiteiten, waarmee je je vrienden en familie... bekijk 'Grieks!'

  • Flavour

    Sabria Ghayour

    'Flavour' is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak... bekijk 'Flavour'

  • Ramen Forever

    Tim Anderson

    Ramen: een iconisch Japanse gerecht en geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen. De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en dat zie je terug in 'Ramen Forever'... bekijk 'Ramen Forever'