Tools for cooks
Weet je door het immense aanbod van keukengerei, pannen en messen niet meer wat je moet kiezen? Of het nu gaat om een kip roosteren, brood bakken of verse pasta maken, dit deskundige en praktische handboek helpt je het juiste gereedschap te kiezen. Inclusief: meer dan 500 kook- en keukengerei, variërend van basisgereedschappen waar geen enkele keuken zonder kan, tot speciaal gerei dat gebruikt wordt bij nieuwe, modernere kookstijlen; meer dan 100 kooktechnieken met stap-voor-stapbeelden die laten zien hoe je het gerei moet gebruiken; recepten van bekende koks zoals Jamie Oliver en Alain Ducasse en 'waar-te-koop' overzicht met Nederlandse en Belgische winkels.
AuteurChristine McFadden
UitgeverijHet Spectrum
- Hardcover
- 334 pagina's
- ISBN 9789027426963
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pompoensoep met cantharellen van Alain Ducasse
Gevogelte, 50 min 8,0
-
Kip met groente in een cazuela
Gevogelte, 70 min 8,0
-
Broccoli en minimaïs op Hongkongse wijze
Vegetarisch, 11 min 8,0
-
Pizza met wilde paddenstoelen en fontina
Vegetarisch, 115 min 8,0
-
Wortelcake met walnoten, sultana's, kokos en citrussiroop
Vegetarisch, 135 min 8,0
Alle Kookboeken van Het Spectrum
-
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Ghislaine Voogd is al haar hele leven vegetariër. Tijdens de pandemie besloot ze haar voorliefde voor eten uit verveling op Instagram te delen. Niet wetende dat dit het begin was van haar succesvolle account @veggilaine, waarmee ze... bekijk 'Veggilaine'
-
De Zilveren Lepel - Pasta
Diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Pasta' is met 46 verschillende soorten pasta in meer dan 300 recepten - van klassiekers als spaghetti carbonara en penne all'arrabbiata, tot uitdagendere recepten als capellinisoufflé en linguine met kreeft - de ultieme... bekijk 'De Zilveren Lepel - Pasta'
-
Noodles 101
Thomas Drinkenburg
Noodles: even snel en makkelijk als smaakvol en veelzijdig. Voor noodleliefhebber Thomas Drinkenburg - online beter bekend als Thomas Panterpoes - zijn noodles het ultieme comfortfood. Hoe vaak hij ze ook kookt en eet, ze zullen hem nooit vervelen... bekijk 'Noodles 101'
-
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
'Simpel & Puur' staat vol met meer dan 70 even simpele, kleurrijke als lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten-, lactose- en geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco's met... bekijk 'Simpel & Puur'
-
Pien laat haar eten zien - vol 2
Pien Wekking
Na het succes van haar eerste kookboek laat Pien nu nog meer eten zien, met meer dan 70 gloednieuwe, bijzondere en de allerlekkerste recepten voor onvergetelijke avonden. Hoe indrukwekkend het ook klinkt en eruit ziet... bekijk 'Pien laat haar eten zien - vol 2'
-
Japan - het vegetarische kookboek
Nancy Singleton Hachisu
'Japan - het vegetarische kookboek' laat de elegante eenvoud zien van de Japanse vegetarische keuken. De 250 recepten zijn ingedeeld naar bereidingswijze en met verse ingrediënten van het seizoen bereid. Zowel de prachtige fotografie als de... bekijk 'Japan - het vegetarische kookboek'
-
Lekker fit
Amber Dresen
Amber Dresen viel 15 kilo af, terwijl ze pizza, pannenkoeken en ijs at. Te mooi om waar te zijn? Dacht het niet! Ze is namelijk een ster in gezonde alternatieven bedenken, waarbij ze vezels, eiwitten en volume aan haar gerechten toevoegt... bekijk 'Lekker fit'
-
Pien laat haar eten zien
Pien Wekking
Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar vriendengroep maakte, op Instagram te delen. En dat liep een beetje uit de hand... Die gerechten zien er dan ook om je vingers bij af te likken... bekijk 'Pien laat haar eten zien'
-
Gruwelijk lekker!
Soraya Riem
Dit is hét kookboek van TikTok-sensatie Soraya Riem. Een must-have voor elke amateurchef die niet te moeilijk wil koken, maar wel gruwelijk lekker wil eten. Bomvol ultiem comfortfood waar je gegarandeerd van zult watertanden... bekijk 'Gruwelijk lekker!'
-
Asian Soul Food
Carl Lemette & Mas van Putten
Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met culinaire reiservaringen... bekijk 'Asian Soul Food'