Eet.Leef.Reis.
Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Hij beschrijft gerechten uit de hele wereld, opgebouwd rond drie thema's: 'Eet' is gewijd aan snelle, gezonde gerechten, zoals salades en comfortfood. 'Leef' richt zich op energierijke en voedzame gerechten, van een powerontbijt tot superfoodsnacks. En 'Reis' bevat recepten die geïnspireerd zijn op zijn wereldwijde omzwervingen. Ga met Donal mee op reis, want er is toch niets leuker dan het uitproberen van nieuwe gerechten, het kennismaken met nieuwe culturen en het delen van die ervaringen.
AuteurDonal Skehan
UitgeverijNieuw Amsterdam
- Hardcover
- 256 pagina's
- ISBN 9789046822500
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Kurkuma-kokosstoofpot met zoete aardappel en kikkererwten
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Thaise ontbijtomelet
Vis, 10 min 8,0
-
Rabarbertaart met havermoutcrumble
Vegetarisch, 100 min 8,0
Alle Kookboeken van Nieuw Amsterdam
-
Linzen!
Joke Boon
In dit enige echte linzenkookboek voor iedereen vind je meer dan 75 gezonde en veelzijdige recepten met de proteïnerijke linze in de hoofdrol. Niet alleen laten linzen zich makkelijk combineren met groente, vis en vlees, ook in zoete gerechten... bekijk 'Linzen!'
-
NOSH
Esther Erwteman
'NOSH' viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken en dient slechts één doel: de lezer totaal overrompelen met zinnenprikkelende gerechten. Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush... bekijk 'NOSH'
-
Wereldse bouillons
Marianne Snel
Van Italiaanse risotto tot Japanse ramen: een goede bouillon is het halve werk, en het is veel makkelijker te maken dan je zou denken! Dit boek bevat 20 verrassende basisbouillons en meer dan 80 hartverwarmende gerechten die je daarmee kunt maken... bekijk 'Wereldse bouillons'
-
100 luxe koekjes van eigen deeg
Elisabeth Scholten
Bananenkusjes, pindakaaskogels, baklavanestjes, crème-brûleekoekjes, walnootghribia, amandelbriwat, nutellakoekjes en gazellenhoorntjes: klinkt dat niet fantastisch? Dit boek bevat een smakelijke verzameling spannende koekjesrecepten... bekijk '100 luxe koekjes van eigen deeg'
-
De makkelijke Franse keuken
Karin Luiten
Van quiche lorraine tot crème brûlée, van boeuf bourguignon tot klassieke uiensoep, wie houdt er nou níet van de Franse keuken? In dit boek staan al Karins Franse favorieten bij elkaar, al dan niet met een twist. Ingewikkeld om zelf te maken? Welnee... bekijk 'De makkelijke Franse keuken'
-
Made by Ellen
Ellen van Duijn
In 'Made by Ellen' laat Ellen van Duijn zien hoe je met eenvoudige kooktechnieken en nét even andere ingrediënten dagelijkse gerechten dat felbegeerde beetje extra geeft. Van een sublieme maar o-zo-simpele pasta, tot een bloemkool wellington... bekijk 'Made by Ellen'
-
Meals in minutes
Donal Skehan
'Meals in minutes' is een boek vol eerlijk, echt, snel eten met simpele ingrediënten. Elk recept kent handige kooktechnieken en slimme shortcuts die garanderen dat er razendsnel een verrukkelijke maaltijd op tafel staat. Gegarandeerd gedoe-vrij en vol van smaak!... bekijk 'Meals in minutes'
-
De vega optie
Joke Boon
In 'De vega optie' vind je 50 heerlijke, originele burgers, ballen, schnitzels enzovoort die je zelf maakt met peulvruchten, paddenstoelen, noten, kaas, ei, tahoe en zelfs zeewier. Een aantal recepten zijn variaties op bekende vleesfavorieten: satéburgers... bekijk 'De vega optie'
-
Uit de keuken van Fatima
Fatima El Irari
Dat lekker koken en bakken niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst foodblogger Fatima al meer dan vier jaar op haar site uitdekeukenvanfatima.nl. Van heerlijke Marokkaanse klassiekers als harira, visbastilla's, hele kip uit de oven en diverse deegwaren tot zoete... bekijk 'Uit de keuken van Fatima'
-
De gezonde Bourgondiër
Jacinta Bokma
De tafel van Jacinta is altijd rijk gevuld en Bourgondisch. Hier komen gezinnen en generaties, vrienden en geliefden bij elkaar, want eten is liefde en samen genieten. Het klassieke 'Bourgondische' beeld is grote lappen vlees, schalen vis... bekijk 'De gezonde Bourgondiër'