Gebakken krielaardappeltjes met spek
- 2 personen
- 25 min
- waardering 7,9
- Bijgerecht
- Hollands
- Vlees
bevat per portie
- 330 kcal
- 7 g eiwit
- 18 g vet
- 35 g koolhydraten
Ingrediënten
- 350 g krielaardappeltjes
- 20 g boter
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 50 g katenspek, in kleine blokjes
- 2 takjes peterselie, fijngeknipt
Bereiden
Kook de krielaardappeltjes 10 minuten in weinig water met zout. Giet de aardappeltjes af.
Verhit de boter in een koekenpan. Bak de ui en het spek ca. 3 minuten. Voeg de aardappeltjes toe en bak ze, regelmatig omscheppend, in ca. 10 minuten goudbruin. Maal er peper boven en strooi de peterselie erover. Lekker met een tomatensalade.
Bron
Het recept 'Gebakken krielaardappeltjes met spek' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com