Aardappelpannetje met tomaat
1 persoon
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 sjalot, gesnipperd
- 5 eetlepels droge witte wijn
- 150 g tomatenblokjes
- 150 g aardappelen, in gelijke stukken gesneden
- 1 kruidentuiltje
- 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas (10 g)
Bereiden
Smoor de sjalot 1 minuut zacht met de witte wijn in een gietijzeren pan. Voeg de tomatenblokjes, de stukken aardappel, het kruidentuiltje en het zout en de peper toe. Schep om, doe de deksel op de pan en laat 20 minuten op een laag vuur sudderen.
Verwijder het kruidentuiltje en bestrooi de aardappelschotel op het allerlaatste moment met Parmezaanse kaas. Serveer onmiddellijk.
Kookboek
Het recept 'Aardappelpannetje met tomaat' is afkomstig uit het kookboek...
Snel klaar
diverse auteurs
Lekker, gezond en zó klaar. Te drukke agenda om te koken? Weight Watchers bewijst dat je in enkele minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel kunt toveren
... lees verder © Uitgeverij Lannoo