Vacherin mont d'or met dip-aardappeltjes van de barbecue
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 Vacherin Mont d'Or (klein)
- 18 kleine aardappeltjes in de schil, gekookt
- Maldon-zout
Bereiden
Pak de Vacherin Mont d'Or - inclusief het spanen doosje - in in 2 lagen aluminiumfolie en zet de kaas 20 minuten op de barbecue (160 °C, indirect vuur).
Snijd ondertussen de aardappeltjes in de lengte doormidden en gril die krokant naast de kaas.
Bestrooi de aardappeltjes met wat Maldon en serveer ze - als 'lepeltje' - bij de warme kaas.
Extra benodigd
Aluminiumfolie
Kookboek
Het recept 'Vacherin mont d'or met dip-aardappeltjes van de barbecue' is afkomstig uit het kookboek...
Masterclass BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass BBQ' laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek
... lees verder © Carrera Culinair. Beeld: Dennis Brandsma