Gevulde zoete aardappel met avocado, rode ui en tomaat
bereiden
Ingrediënten
- 1 zoete aardappel
- ½ avocado
- 100 g kikkererwten
- knoflookpoeder
- 8 kerstomaten
- ¼ rode ui
- basilicum
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiden
Prik met een vork gaatjes over de hele zoete aardappel en verwarm 4 minuten in de magnetron. (Als het een grote aardappel is, kan het nodig zijn om dit nog wat langer te doen.)
Mix de avocado met de kikkererwten en kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
Snijd de kerstomaten en de rode ui in kleine stukjes en meng onder elkaar samen met peper, zout, basilicum en olijfolie.
Snijd de zoete aardappel in tweeën, smeer hier de gemixte avocado op en werk af met de tomaatjes.
Kookboek
Het recept 'Gevulde zoete aardappel met avocado, rode ui en tomaat' is afkomstig uit het kookboek...
Young, wild & vegan
Steffi Quisquater
Heb je besloten om vaker plant-based te koken, maar helemaal geen zin om je te worstelen door een kluwen van onuitspreekbare ingrediënten? Steffi Quisquater heeft voor elke gelegenheid een kleurrijk en easy peasy receptje achter de hand
... lees verder © Uitgeverij Lannoo