Fudge met pecannoten
bereiden
Ingrediënten
- 300 g witte chocolade
- 35 g roomboter
- 100 g pecannoten
- 2 eetlepels kokosrasp
- 1 blikje gecondenseerde melk (397 g)
- 25 pecannoten
Bereiden
Smelt de witte chocolade met de boter au bain-marie. Voeg de gecondenseerde melk toe en roer goed.
Hak de pecannoten grof en roer met de kokosrasp door het chocolademengsel.
Bedek een vierkante vorm van 20x20 cm met bakpapier en schep hierin het mengsel. Strijk zo glad mogelijk en druk de 25 pecannoten op gelijke afstand in de fudge.
Laat in de koelkast opstijven en snijd in mooie vierkantjes, zodat elk vierkantje een pecannoot heeft.
Extra benodigd
Bakvorm van 20 x 20 cm, bakpapier
Kookboek
Het recept 'Fudge met pecannoten' is afkomstig uit het kookboek...
100 luxe koekjes van eigen deeg
Elisabeth Scholten
Bananenkusjes, pindakaaskogels, baklavanestjes, crème-brûleekoekjes, walnootghribia, amandelbriwat, nutellakoekjes en gazellenhoorntjes: klinkt dat niet fantastisch? Dit boek bevat een smakelijke verzameling spannende koekjesrecepten
... lees verder © Nieuw Amsterdam