Hartige taart met ham en champignons
bereiden
Ingrediënten
- 500 g champignons (uit een potje)
- 6 zongedroogde tomaten, in reepjes
- 250 g hamreepjes
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 3 eieren
- 3 eetlepels melk
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 5 plakjes bladerdeeg, ontdooid
- 1 eetlepel paneermeel
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de champignons goed uitlekken en meng ze met de tomatenreepjes, hamreepjes, Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak.
Klop de eieren los met de melk en schep dit door het champignonmengsel.
Bestrijk een quichevorm met de margarine en bekleed deze met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem en strooi er het paneermeel over. Verdeel het champignonmengsel erover.
Bak de taart in het midden van de oven in 30-40 minuten goudbruin en gaar.
Extra benodigd
Quichevorm
Kookboek
Het recept 'Hartige taart met ham en champignons' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Gemak
diverse auteurs
Soms wil je niet veel moeite doen, maar toch lekker en voedzaam eten. Pak de wok, kijk of je nog handige kant-en-klaar producten in huis hebt en kook een grote... lees verder
© InmercHartige taart tips
Reacties op dit recept
- N Beter neem je kastanjechampignons en roomboter. En knoflook en wat gestoofde prei.