Vlecht met chocolade en marshmallow
bereiden
Ingrediënten
- 1 rol pizzadeeg
- 1 grote reep chocolade (200 g)
- 10 marshmallows, gehalveerd
- 1 eidooier, losgeklopt
Bereiden
Rol het deeg uit op een vel bakpapier. Laat een strook van 10 cm breed vrij in het midden en maak loodrecht daarop inkepingen van 2 cm breed.
Leg op de grote strook in het midden de reep chocolade. Verdeel de halve marshmallows er gelijkmatig over.
Vouw beide uiteinden van de lap deeg goed over de vulling. Sla dan de stroken van 2 cm links en rechts over de bovenkant, zodat het geheel eruitziet als een vlecht.
Bestrijk de vlecht met eidooier en bak het geheel circa 20 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.
Serveer warm of op kamertemperatuur.
Extra benodigd
Bakpapier
Kookboek
Het recept 'Vlecht met chocolade en marshmallow' is afkomstig uit het kookboek...
Pizzadeeg
Guillaume Marinette
Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met pizzadeeg. Van pizzabagels en bologneserolletjes tot pizzaballetjes en een ricottavlecht met ham. De voorbereiding kost je weinig tijd en
... lees verder © Uitgeverij Becht