Bruschetta met haring en paprika

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,4
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vis

bevat per portie

  • 445 kcal

Ingrediënten

  • 1 donkerbruin stokbrood
  • 150 g verse roomkaas light
  • ¼ komkommer, zonder zaadjes en in kleine blokjes
  • 3 nieuwe of zoute haringen, in reepjes
  • 2 geroosterde paprika's (pot), in repen
  • 6 Amsterdamse uien, grof gehakt
  • 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt

Bereiden

Snijd het stokbrood schuin in 8 lange plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin.

Bestrijk de sneetjes royaal met verse roomkaas en verdeel de komkommer, haring en paprika erover.

Strooi tot slot de Amsterdamse uien en het bieslook erover en maal er wat zwarte peper over. Leg de bruschetta op vier borden.

Bron

Het recept 'Bruschetta met haring en paprika' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Bruschetta recept tips

Reacties op dit recept

  • gWie kan van zo iets lekkers en zo iets echts hollands nu afblijven... het is zo gemaakt en het hoeft niet zo duur te zijn.

    reageren