Bruschetta met haring en paprika
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
445 kcal
Ingrediënten
- 1 donkerbruin stokbrood
- 150 g verse roomkaas light
- ΒΌ komkommer, zonder zaadjes en in kleine blokjes
- 3 nieuwe of zoute haringen, in reepjes
- 2 geroosterde paprika's (pot), in repen
- 6 Amsterdamse uien, grof gehakt
- 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
Bereiden
Snijd het stokbrood schuin in 8 lange plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin.
Bestrijk de sneetjes royaal met verse roomkaas en verdeel de komkommer, haring en paprika erover.
Strooi tot slot de Amsterdamse uien en het bieslook erover en maal er wat zwarte peper over. Leg de bruschetta op vier borden.
Het recept 'Bruschetta met haring en paprika' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau
Bruschetta tips
Reacties op dit recept
-
g
Wie kan van zo iets lekkers en zo iets echts hollands nu
afblijven... het is zo gemaakt en het hoeft niet zo duur
te zijn.