Bruschetta met haring en paprika

4 personen
bereiden

waardering 7,4obv 9 waarderingen

Bevat per portie

445 kcal

Ingrediënten

  • 1 donkerbruin stokbrood
  • 150 g verse roomkaas light
  • ΒΌ komkommer, zonder zaadjes en in kleine blokjes
  • 3 nieuwe of zoute haringen, in reepjes
  • 2 geroosterde paprika's (pot), in repen
  • 6 Amsterdamse uien, grof gehakt
  • 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt

Bereiden

Snijd het stokbrood schuin in 8 lange plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin.

Bestrijk de sneetjes royaal met verse roomkaas en verdeel de komkommer, haring en paprika erover.

Strooi tot slot de Amsterdamse uien en het bieslook erover en maal er wat zwarte peper over. Leg de bruschetta op vier borden.

Het recept 'Bruschetta met haring en paprika' wordt je aangeboden door

Bruschetta tips

Reacties op dit recept

  • g Wie kan van zo iets lekkers en zo iets echts hollands nu
    afblijven... het is zo gemaakt en het hoeft niet zo duur
    te zijn.