Bruschetta met rauwe ham en meloen
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
465 kcal
19 g eiwit
18 g vet
57 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 dikke sneden donker vloer volkorenbrood
- 2-3 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels (vloeibare) honing
- 8 plakjes rauwe ham
- ΒΌ meloen, zonder pitjes, in 8 dunne plakken
- 2 takjes basilicum, in reepjes
Bereiden
Rooster de sneden in een grillpan of in de broodrooster mooi bruin. Leg de geroosterde sneden brood op vier bordjes en sprenkel er olijfolie over.
Strijk over elk sneetje een eetlepel honing uit. Vouw de plakjes rauwe ham losjes en rangschik ze samen met de plakken meloen op de sneden brood. Maal er eventueel wat zwarte peper boven. Strooi het basilicum over de sneetjes.
Extra benodigd
Grillpan of broodrooster
Het recept 'Bruschetta met rauwe ham en meloen' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood