Ciabatta met notenspread en abdijkaas
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
390 kcal
9 g eiwit
30 g vet
20 g koolhydraten
Ingrediënten
- 25 g walnoten of hazelnoten
- 1 eetlepel honing
- sap en geraspte schil van ½ sinaasappel
- 3 eetlepels walnootolie
- 10 sprietjes bieslook, fijngeknipt
- 2 ciabatta broodjes
- 50 g rucola of veldsla
- 1 avocado, in blokjes
- 100 g abdijkaas of Kernhem, in blokjes
Bereiden
Hak in de keukenmachine de walnoten of hazelnoten fijn en meng er de honing, 1 eetlepel sinaasappelsap, de geraspte schil, de walnootolie en het bieslook door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Snijd 2 ciabatta broodjes open en leg ze open op twee borden. Bestrijk de snijvlakken met de walnotenspread en verdeel er 50 g rucola of veldsla over. Verdeel de blokjes avocado en kaas over de ciabatta's. Garneer met wat fijngeknipte bieslook.
Extra benodigd
Keukenmachine
Het recept 'Ciabatta met notenspread en abdijkaas' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood
Ciabatta tips
Reacties op dit recept
- g Heerlijk broodje.