Croissant met Kernhem

  • 1 persoon
  • 5 min
  • waardering 7,6
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 586 kcal
  • 15 g eiwit
  • 45 g vet
  • 21 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 theelepel Dijon mosterd
  • ½ eetlepel bieslook, fijngehakt
  • 1 volle eetlepel mayonaise
  • 1 croissantje
  • ¼ bakje tuinkers
  • 50 g Kernhem of Port Salut kaas, zonder korstjes, in plakjes
  • ½ nectarine, in schijfjes

Bereiden

Roer de mosterd en bieslook door de mayonaise. Snijd het croissantje open en bestrijk de helften met de mayonaise.

Verdeel driekwart van de tuinkers over de onderkant en leg de plakjes kaas erop.

Verdeel de rest van de tuinkers en de schijfjes nectarine erover en leg de bovenkant van het croissantje er weer op.

Bron

Het recept 'Croissant met Kernhem' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Croissant recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!