Croissant met Kernhem
- 1 persoon
- 5 min
- waardering 7,6
- Lunchgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 586 kcal
- 15 g eiwit
- 45 g vet
- 21 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 theelepel Dijon mosterd
- ½ eetlepel bieslook, fijngehakt
- 1 volle eetlepel mayonaise
- 1 croissantje
- ¼ bakje tuinkers
- 50 g Kernhem of Port Salut kaas, zonder korstjes, in plakjes
- ½ nectarine, in schijfjes
Bereiden
Roer de mosterd en bieslook door de mayonaise. Snijd het croissantje open en bestrijk de helften met de mayonaise.
Verdeel driekwart van de tuinkers over de onderkant en leg de plakjes kaas erop.
Verdeel de rest van de tuinkers en de schijfjes nectarine erover en leg de bovenkant van het croissantje er weer op.
Bron
Het recept 'Croissant met Kernhem' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood