Gegrild speltbrood met Val-Dieu-kaas en appel-perenstroop

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,5
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden speltbrood
  • olijfolie
  • 50 g rucola
  • 3 Val-Dieu-kaasjes
  • appel-perenstroop

Bereiden

Besprenkel de plakken brood met olijfolie, peper en zout. Gril ze goudbruin, beleg de plakken speltbrood met rucola en dunne plakken Val-Dieu.

Verwarm ondertussen een beetje appel-perenstroop in een pannetje zodat het wat dunner wordt en schep dit met een eetlepel over de broodjes.

Kookboek

Het recept 'Gegrild speltbrood met Val-Dieu-kaas en appel-perenstroop' is afkomstig uit het kookboek...

Raapsteeltje

Simone Kroon & Sándor Schiferli

Koken met eerlijke, gezonde en authentieke ingrediënten: 'Raapsteeltje' laat zien waar je de producten vindt en hoe je ze kunt bereiden. Voor elk product worden... lees verder

© Uitgeverij Terra

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Meer brood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!