Pitabroodje met warm pekelvlees
- 2 personen
- 10 min
- waardering 7,5
- Lunchgerecht
- Mediterraan
- Vlees
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui, in ringen
- ½ rode paprika, in ringen
- 100 g dungesneden pekelvlees of plakjes gekookte runderworst, in reepjes
- 1 eetlepel kappertjes of fijngehakte augurk
- 2 pitabroodjes
- 2 eetlepels knoflooksaus
- 50 g waterkers
Bereiden
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en paprika al omscheppend in ca. 5 minuten zachtjes gaar. Bak de reepjes vlees heel zachtjes even mee. Schep de kappertjes erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
Rooster de pitabroodjes en snijd ze open. Vul ze met een beetje knoflooksaus en de waterkers. Schep het vleesmengsel erin en schep er (eventueel) nog wat knoflooksaus over.
Bron
Het recept 'Pitabroodje met warm pekelvlees' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood