Stokbrood met tonijn, gedroogde tomaatjes en kappertjes
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
240 kcal
17 g eiwit
9 g vet
24 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 blikje tonijn op olie, uitgelekt
- 2 eetlepels yoghurtmayonaise
- ½ eetlepel geraspte sinaasappelschil
- 1 eetlepel kappertjes, fijngehakt
- 2 gedroogde tomaatjes, fijngehakt
- 1 klein bruin stokbrood
- 2 tomaten, in plakjes
Bereiden
Maak het visvlees in een kom fijn en meng er de yoghurtmayonaise, geraspte sinaasappelschil, kappertjes en tomaatjes door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Snijd het stokbrood in vieren , snijd de stukken doormidden en bestrijk beide zijden met de tonijnspread. Verdeel de plakjes tomaat over de tonijnspread. Leg de helften weer op elkaar. Lekker bij een uitgebreide thee.
Het recept 'Stokbrood met tonijn, gedroogde tomaatjes en kappertjes' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood