Stokbroodje raclette

  • 8 personen
  • 30 min
  • waardering 7,7
  • Hapje
  • Overige keukens
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 ui, gesnipperd
  • olie of boter, om te bakken
  • 1 stokbrood
  • 250 g raclette
  • 2 plakken gekookte ham
  • 2 plakken rauwe ham
  • 450 g gekookte aardappels, in plakjes

Bereiden

Fruit de ui 5 minuten in een koekenpan met antiaanbaklaag in een klein beetje olie of boter.

Hol het stokbrood uit en druk het kruim binnenin aan. Leg er een laag raclette in, gevolgd door wat ui. Dek af met de plakken ham.

Leg daarop een laag aardappelplakjes en nog wat ui. Eindig met een laag raclette en bak het geheel 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.

Serveer warm.

Kookboek

Het recept 'Stokbroodje raclette' is afkomstig uit het kookboek...

Stokbrood

Guillaume Marinette

Met de recepten in dit boek zet je in no time de heerlijkste hapjes met (stok)brood op tafel. Heel geschikt voor een lunch, of als hapje bij de borrel. Alle gerechtjes zijn bovendien eenvoudig te bereiden en ideaal om te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Stokbrood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!