Saucijzenbroodjes
- 4 personen
- 30 min
- waardering 6,8
- Gebak
- Hollands
- Vlees
Ingrediënten
- 4 plakken bladerdeeg
- 200 g bio rundergehakt
- 1 bio ei
- kruiden naar smaak
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Leg het bladerdeeg neer om te ontdooien.
Meng gehakt ei, zout en kruiden door elkaar. Maak er een rolletje van en leg dit op het bladerdeeglapje. Maak het uiteinde nat en klap hem dicht.
Bak de saucijzenbroodjes 20 minuten in de oven.
Extra benodigd
Bakpapier
Kookboek
Het recept 'Saucijzenbroodjes' is afkomstig uit het kookboek...
Zo bakt Nederland
Irene Lelieveld
100 recepten voor gezonde taarten, cakes, vlaaien en nog veel meer! Beleef alle lekkernijen uit de Oud Hollandse keuken opnieuw, maar dan met... lees verder
© Uitgeverij Elmar