Saucijzenbroodjes

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 6,8
  • Gebak
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 4 plakken bladerdeeg
  • 200 g bio rundergehakt
  • 1 bio ei
  • kruiden naar smaak

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.

Leg het bladerdeeg neer om te ontdooien.

Meng gehakt ei, zout en kruiden door elkaar. Maak er een rolletje van en leg dit op het bladerdeeglapje. Maak het uiteinde nat en klap hem dicht.

Bak de saucijzenbroodjes 20 minuten in de oven.

Extra benodigd

Bakpapier

Kookboek

Het recept 'Saucijzenbroodjes' is afkomstig uit het kookboek...

Zo bakt Nederland

Irene Lelieveld

100 recepten voor gezonde taarten, cakes, vlaaien en nog veel meer! Beleef alle lekkernijen uit de Oud Hollandse keuken opnieuw, maar dan met... lees verder

© Uitgeverij Elmar

Waardeer dit recept (4 stemmen)

Worstenbroodjes recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!