Couscous salade met komkommer, paprika en koriander
- 4 personen
- 15 min
- waardering 8,1
- Bijgerecht
- Mediterraan
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 150 g couscous
- ½ rode paprika, in stukjes
- ½ groene paprika, in stukjes
- ½ komkommer, ongeschild en in blokjes
- bosje verse koriander, grof gehakt
- 100 g feta, verbrokkeld
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie
Bereiden
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
Meng de couscous met de groenten, de koriander, de feta, de olijfolie en wat versgemalen peper. Laat voor het serveren (2 uur) intrekken.
Kookboek
Het recept 'Couscous salade met komkommer, paprika en koriander' is afkomstig uit het kookboek...
Het groentenparadijs
Manja Visser
Rabarber crumble, koude sperziebonen salade, zelfgemaakte appelstroop - in dit kookboek proef je de heerlijk eerlijke recepten van drie generaties uit een... lees verder
© Kosmos Uitgevers