Tabouleh van bloemkool

  • 6 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Bijgerecht
  • Mediterraan
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 1 bloemkool
  • 8 muntblaadjes
  • 1 eetlepel citroensap
  • 50 ml olijfolie

Bereiden

Schil de komkommer en snijd hem in blokjes. Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten in blokjes.

Rasp in de keukenmachine de bloemkool fijn met de muntblaadjes, tot de bloemkool een graankorrelachtige textuur heeft.

Voeg alle andere ingrediënten toe en meng goed. Serveer de tabouleh gekoeld.

Extra benodigd

Keukenmachine

Kookboek

Het recept 'Tabouleh van bloemkool' is afkomstig uit het kookboek...

Bloemkool

Guillaume Marinette

Met de recepten in dit boek zet je in no-time heerlijke en originele hapjes met bloemkool op tafel. Van bloemkoolpizza en tabouleh van bloemkool tot bloemkoolburgers en bloemkoolmuffins. De gerechtjes in dit boek zijn allemaal heel feestelijk en... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Tabouleh recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!