Tabouleh met palmkool

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7,7
  • Bijgerecht
  • Mediterraan
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 180 g bulgur
  • 70 g fijngehakte Toscaanse palmkool (of boerenkool)
  • 250 g komkommer, in kleine blokjes
  • 6 g fijngehakte peterselie
  • 2 à 3 lente-uien, in fijne ringetjes
  • 10 kerstomaten, gehalveerd
  • pitjes van 1 kleine granaatappel
  • 12 g gehakte muntblaadjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • sap van 1 citroen
  • 1 theelepel zout
  • versgemalen zwarte peper, naar smaak

Bereiden

Doe de bulgur in een kom en voeg 310 ml heet water toe. Laat 10 minuten staan, of tot de bulgur al het water opgenomen heeft. Roer de korrels los met een vork. Voeg alle andere ingrediënten toe en meng goed.

Kookboek

Het recept 'Tabouleh met palmkool' is afkomstig uit het kookboek...

Tasty Express

Sneh Roy

'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy van het bekroonde blog Cook Republic... lees verder

© Aerial Media Company

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Tabouleh recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!