Hardgekookte eieren met ansjovis
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 3 (biologische) eieren
- 6 ansjovisfilets
- peterselie, fijngehakt
- olijfolie
Bereiden
Leg 3 eieren in een pan met koud water. Breng aan de kook en kook de eieren 7 minuten, zodat ze niet te hard zijn. Houd ze even onder koud water, pel ze en snijd ze door.
Leg op elke helft een ansjovis en prik vast met een prikker. Bestrooi met een beetje fijngehakte peterselie en besprenkel met olijfolie.
Kookboek
Het recept 'Hardgekookte eieren met ansjovis' is afkomstig uit het kookboek...
Recepten uit Venetië
Laura Zavan
Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta... lees verder
© Good CookOverig ei tips
Reacties op dit recept
- Irene Niks nieuws onder de zon, tòch?