Roerei met tomaat en pimientos

  • 10 porties
  • 20 min
  • waardering 7,8
  • Hapje
  • Spaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 100 ml olijfolie
  • 1 grote ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 100 g pimientos (geroosterde paprika)
  • 250 g tomaat, ontveld en gehakt
  • 100 g serranoham
  • 8 eieren

Bereiden

Verhit de olie in een grote koekenpan en voeg de ui en de knoflook toe. Bak deze tot ze goudgeel zijn.

Voeg de pimientos, de tomaten en de ham toe en laat alles ongeveer 5 minuten pruttelen.

Klop intussen de eieren los met een beetje zout en peper.

Giet de eieren bij de groente en bak ze gaar, maar niet droog. Roer af en toe. Lekker met stokbrood

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Roerei recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!