Chocoladefondue met Nutella

  • 6 personen
  • 15 min
  • waardering 7,8
  • Nagerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 2 kiwi's
  • 1 tros witte druiven
  • 250 g aardbeien
  • 2 bananen
  • 6 verse vijgen
  • 2 sinaasappels
  • 250 g Nutella
  • 150 ml slagroom

Bereiden

Was het fruit, pel de bananen, schil de kiwi's en de sinaasappels en verdeel ze in partjes. Doe al het fruit bij elkaar in een schaal en bewaar het in de koelkast.

Bereid de fondue: doe de Nutella en de slagroom in een daarvoor geschikt pannetje en verhit al roerend op laag vuur, zodat de saus mooi vloeibaar wordt.

Steek het fruit aan lange vorkjes of fonduepennen en doop het in de saus.

Kookboek

Het recept 'Chocoladefondue met Nutella' is afkomstig uit het kookboek...

Het grote Nutella kookboek

Paola Balducchi

Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Chocoladefondue recept tips

Reacties op dit recept

  • melanieOmdat ik niet zo goed tegen melk kan, geprobeerd met soya cuisine van Alpro. Perfect! Zit je alleen nog met dat kleine beetje melk in de Nutella.

    reageren