Chocoladefondue van pure chocolade
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 plakjes cake
- 250 g aardbeien
- 250 g gekoelde ananasstukjes
- 300 g pure chocolade
- 100 ml slagroom
Bereiden
Snijd de cake in blokjes en leg ze in een schaaltje. Was de aardbeien voorzichtig, laat de aardbeien en ananas op keukenpapier uitlekken en doe ze over in schaaltjes.
Breek de chocolade boven een pan met een dikke bodem in stukjes. Voeg de room toe en laat het geheel op zacht vuur al roerende smelten tot een mooie chocoladesaus.
Zet de pan op een rechaud. Steek een stukje cake of fruit aan een fonduevork en wentel het door de chocoladesaus.
Extra benodigd
Rechaud
Kookboek
Het recept 'Chocoladefondue van pure chocolade' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Aan tafel
diverse auteurs
Samen fonduen op z'n Zwitsers of Japans, grillen met vlees of juist vegetarisch, Spaans gourmetten... Dit kookboekje geeft allerlei recepten en tips om met... lees verder
© Inmerc