Chocoladefondue van witte chocolade
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 125 ml glucosestroop of golden syrup
- 170 ml slagroom
- 60 ml Cointreau of andere sinaasappellikeur
- 250 g witte chocolade, in stukjes
- marshmallows en vers fruit (zoals plakjes perzik, aardbeien en kersen)
Bereiden
Doe de stroop en slagroom in een pannetje of fonduepan en breng het geheel aan de kook. Haal de pan van het vuur.
Voeg de likeur en witte chocolade toe en roer tot alles is gesmolten. Serveer er marshmallows en vers fruit bij.
Kookboek
Het recept 'Chocoladefondue van witte chocolade' is afkomstig uit het kookboek...
Nagerechten
diverse auteurs
Van ouderwetse romige toetjes tot trifles en kwarktaarten, vruchtentaarten en zoete fruitpasteien, verfrissend ijs en onweerstaanbare chocoladedesserts... lees verder
© De Lantaarn