Courgetterolletjes met geitenkaas en chilidressing
bereiden
Ingrediënten
- 2 kleine courgettes
- 1 rode paprika
- 4 eetlepels zachte geitenkaas
- 1 rood chilipepertje
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiden
Snijd de top en het onderste van de courgettes en snijd ze dan met een dunschiller in heel dunne plakken. Dompel de plakken kort onder in kokend water en laat ze goed uitlekken.
Leg de paprika onder een hete ovengrill en draai af en toe om tot het vel loskomt. Haal hem uit de oven en laat hem 10 minuten afkoelen onder een deksel. Verwijder het vel, de zaden en de zaadlijsten en snijd de paprika in dunne repen.
Besmeer elke plak courgette met een beetje geitenkaas en leg er een stukje paprika tussen. Rol voorzichtig op en zet vast met een cocktailprikker.
Verwijder de zaden en zaadlijsten van het chilipepertje en snijd het in heel kleine blokjes. Meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Druppel wat van de dressing over de courgetterolletjes.
Kookboek
Het recept 'Courgetterolletjes met geitenkaas en chilidressing' is afkomstig uit het kookboek...
Hapjes om van te genieten
diverse auteurs
Feestjes, cocktailparty's en recepties zijn de ideale gelegenheden om je te ontspannen en gezellig bij te praten met vrienden, collega's of familie. En bij een feestje
... lees verder © Uitgeverij Lannoo