Gevulde kastanjechampignons uit de oven
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,5
- Voorgerecht
- Frans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 500 g kastanjechampignons
- 1 pakje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- 2 bosuitjes, in ringetjes
- 50 g Parmezaanse kaas
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 75 g veldsla of rucola
- kerstomaatjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Veeg de kastanjechampignons schoon met een stukje keukenpapier en breek de steeltjes eruit.
Maak met een vork de Boursin in een diep bord los en meng de bosui erdoor.
Vul de champignonhoedjes met het Boursinmengsel en zet ze naast elkaar op een bakplaat. Strooi de Parmezaanse kaas erover.
Bak de champignons in de oven in 20-25 minuten mooi bruin en gaar.
Klop de azijn en olijfolie in een kom tot een dressing en schep de veldsla en kerstomaatjes er luchtig door. Verdeel de salade over vier borden en zet de champignons op de salade.
Bron
Het recept 'Gevulde kastanjechampignons uit de oven' wordt je aangeboden door Boursin