Gevulde paprika met bleekselderij en hazelnoten
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 225 g hazelnoten, fijngemalen
- 225 g uien, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 100 g bleekselderij, fijngehakt
- 100 g geraspte kaas
- 2 eieren
- ½ koffielepel tijm
- ½ koffielepel marjolein
- 2 paprika's
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de noten, de ui, de knoflook en de selderij met de kaas en de eieren. Kruid met tijm, marjolein, peper en zout.
Halveer de paprika's, zodat je twee bootjes krijgt en vul ze met dit mengsel.
Giet 1 cm water in een ingevette ovenschaal, plaats de paprika's daarin en bak ze gedurende 35 minuten in de oven.
Kookboek
Het recept 'Gevulde paprika met bleekselderij en hazelnoten' is afkomstig uit het kookboek...
Donderdag veggiedag kookboek
Miki Duerinck & Kristin Leybaert
In het 'Donderdag veggiedag kookboek' krijg je volop ideetjes om één dag per week, bijvoorbeeld op donderdag, vegetarische gerechten te bereiden
... lees verder © Standaard UitgeverijGevulde paprika tips
Reacties op dit recept
- josien De paprika's moeten iets langer in de oven, mijn inziens waren ze nog te hard.