Kapucijnerschotel op z'n Italiaans
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
710 kcal
31 g eiwit
45 g vet
47 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 dunne prei, in dunne ringen
- 1 ui, gesnipperd
- 150 g salami, in blokjes
- 1½ theelepel Italiaanse keukenkruiden
- 1 pot kapucijners (nettogewicht ca. 720 g)
- 1 appel, in stukjes
- 8 Amsterdamse uien, gehalveerd
Bereiden
Verhit de olie in een braadpan. Bak de prei en de helft van de ui ca. 3 minuten. Voeg de salami en de kruiden toe en bak nog ca. 3 minuten. Schep het mengsel af en toe om.
Voeg de kapucijners, de appel en de Amsterdamse uien toe en verhit het gerecht nog ca. 5 minuten. Strooi de overige rauwe ui erover. Lekker met rodekoolsalade.
Het recept 'Kapucijnerschotel op z'n Italiaans' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: matin | Shutterstock.com
Kapucijners tips
Reacties op dit recept
-
enzo
italiaanse keukenkruiden??
appel: maakt kennelijk ook niet uit welk ras - Kees Heerlijk, snel te maken en topsmaak