Koolrabi-krabcocktail met gember
- 2 personen
- 10 min
- waardering 7,8
- Voorgerecht
- Hollands
- Vis
bevat per portie
- 145 kcal
- 6 g eiwit
- 9 g vet
- 10 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel crème fraîche
- 1 theelepel cognac
- ¼ theelepel kerriepoeder
- 4 blaadjes verse munt
- 1 kleine koolrabi, grof geraspt
- 50 g krabsticks, in stukjes
- 2 bolletjes gember, fijngehakt
- 2 blaadjes lollo rosso
Bereiden
Roer in een kom een sausje van de mayonaise, crème fraîche, cognac, kerriepoeder, zout en peper. Knip er 2 blaadjes munt boven fijn en schep de geraspte koolrabi, krabstick en gember erdoor.
Was de blaadjes lollo rosso, schud ze goed droog en leg ze in twee coupes. Schep de koolrabi-krabcocktail erin. Garneer met een blaadje munt.
Bron
Het recept 'Koolrabi-krabcocktail met gember' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Elena Blokhina | Shutterstock.com