Gestoofde paksoi

2 personen
bereiden

waardering 8obv 8 waarderingen

Bevat per portie

90 kcal
5 g eiwit
5 g vet
8 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 1 struik paksoi, in reepjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel suiker

Bereiden

Verhit de olie in een pan. Bak de paksoi al omscheppend 3 minuten. Voeg de knoflook, het citroensap en de suiker toe.

Doe de deksel op de pan en stoof de paksoi in 10 minuten gaar. Breng op smaak met zout.

Het recept 'Gestoofde paksoi' wordt je aangeboden door . Beeld: Nailia Schwarz | Shutterstock.com

Paksoi tips

Reacties op dit recept

  • Tiny Dat was echt smullen het smaakte heerlijk en voor herhaling vatbaar.
  • Denise Van Nuffelen Na 5 minuten heb ik eens geproefd en vervolgens het recept wat bijgewerkt:
    - 1 cm gember fijn gesneden en mee laten stoven;
    - sojasaus toegevoegd;
    - afgewerkt met een beetje extra vocht, bouillon en bindmiddel.
    Dit gerecht was heel lekker met gestoomde vis en Ebly.
  • Robert Heel lekker.