Gestoofde paksoi
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
90 kcal
5 g eiwit
5 g vet
8 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 struik paksoi, in reepjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel suiker
Bereiden
Verhit de olie in een pan. Bak de paksoi al omscheppend 3 minuten. Voeg de knoflook, het citroensap en de suiker toe.
Doe de deksel op de pan en stoof de paksoi in 10 minuten gaar. Breng op smaak met zout.
Het recept 'Gestoofde paksoi' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Nailia Schwarz | Shutterstock.com
Paksoi tips
Reacties op dit recept
- Tiny Dat was echt smullen het smaakte heerlijk en voor herhaling vatbaar.
-
Denise Van Nuffelen
Na 5 minuten heb ik eens geproefd en vervolgens het recept wat bijgewerkt:
- 1 cm gember fijn gesneden en mee laten stoven;
- sojasaus toegevoegd;
- afgewerkt met een beetje extra vocht, bouillon en bindmiddel.
Dit gerecht was heel lekker met gestoomde vis en Ebly. - Robert Heel lekker.