Eenpansgerecht met gevogelteworst
3 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 330 g kippenworst, in stukjes gesneden
- ½ kop in plakjes gesneden champignons
- ¼ kop in reepjes gesneden rode ui
- 1 rode paprika, in reepjes gesneden
- 1 groene paprika, in reepjes gesneden
- 1 theelepel fijngehakte knoflook
- 2 eetlepels groentebouillon
- 1 gekookte zoete aardappel, in stukjes gesneden
- 1 eetlepel fijngehakte koriander
- 3 koppen gekookte volle rijst
- ¼ kop salsa
Bereiden
Verhit een grote antiaanbakpan op een middelhoog vuur.
Voeg de kippenworst toe en bak aan alle kanten aan tot ze bruin zien. Draai regelmatig om.
Voeg de champignons, de ui, de paprika's, de knoflook en de groentebouillon toe. Laat 3 minuten sudderen.
Voeg de zoete aardappel en de koriander toe en laat nog 3 minuten doorwarmen.
Dien op met de rijst en de salsa.
Kookboek
Het recept 'Eenpansgerecht met gevogelteworst' is afkomstig uit het kookboek...
Het metabolismedieet kookboek
Haylie Pomroy
Het kookboek bij Haylie Pomroys bestseller 'Het metabolismedieet. Slank in 28 dagen' herhaalt de basisprincipes en legt uit hoe je je metabolisme kunt stimuleren... lees verder
© WPG / ManteauKip tips
Reacties op dit recept
-
Harrie
Wat is salsa?
- Esther Salsa is het spaanse woord voor saus. Een saus uit de latijns-amerikaanse keuken. Het bestaat uit rauwe ingrediënten. Een voorbeeld: tomatensalsa (welke denk ik erg lekker bij dit gerecht is) : blokjes tomaat, gesnipperde rode ui, (chilipeper wanneer je van een beetje pit houdt), koriander, limoensap en een beetje zout door elkaar mengen.