Kip cordon bleu met comté en ham
bereiden
Ingrediënten
- 2 plakken ham
- 120 g comté
- 4 kipfilets
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiden
Snijd het vet van de plakken ham en snijd ze in de lengte doormidden. Snijd de korst van de comté en snijd de kaas in dunne reepjes.
Snijd de kipfilets in de lengte horizontaal in, zonder de twee helften te scheiden. Leg op elke helft een halve plak ham en een paar reepjes comté en sluit de filets met cocktailprikkers.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleus in 2 minuten per kant goudbruin. Doe het deksel op de pan en bak ze nog 10 minuten op laag vuur. Keer de cordon bleus halverwege de bereidingstijd.
Extra benodigd
Cocktailprikkers
Tip
Voeg geen zout toe, de ham en comté bevatten al genoeg zout.
Kookboek
Het recept 'Kip cordon bleu met comté en ham' is afkomstig uit het kookboek...
Het Larousse snel klaar kookboek
diverse auteurs
Een super praktisch kookboek waar je geen keukenprins of -prinses voor hoeft te zijn! Alle gerechten - klassiek of origineel - bereid je met maximaal 3 tot 5
... lees verder © Uitgeverij Lannoo