Kipfilet met olijven en chorizo
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
430 kcal
38 g eiwit
30 g vet
1 g koolhydraten
Ingrediënten
- 600 g kipfilet, in kleine stukjes
- 50 g boter
- 4 eetlepels olijfolie
- 12 plakjes chorizo, gehalveerd
- 100 g olijven gevuld met pimento
Bereiden
Bestrooi de kipstukjes met wat zout en peper. Verhit de boter met de olijfolie en bak hierin de stukjes kipfilet met de plakjes chorizo op een hoog vuur in ca. 5 minuten bruin. Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Lekker met aardappelpuree met knoflook en salie.
Het recept 'Kipfilet met olijven en chorizo' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Catalin Petolea | Shutterstock.com
Kipfilet tips
Reacties op dit recept
- Twan Ik heb het gemaakt en vond het erg lekker. Het is simpel te bereiden voor 2 maal of 2 personen. Een echte aanrader vind ik: simpel, snel en lekker.