Kipfilet met olijven en chorizo
- 4 personen
- 15 min
- waardering 8,2
- Hoofdgerecht
- Spaans
- Gevogelte
bevat per portie
- 430 kcal
- 38 g eiwit
- 30 g vet
- 1 g koolhydraten
Ingrediënten
- 600 g kipfilet, in kleine stukjes
- 50 g boter
- 4 eetlepels olijfolie
- 12 plakjes chorizo, gehalveerd
- 100 g olijven gevuld met pimento
Bereiden
Bestrooi de kipstukjes met wat zout en peper. Verhit de boter met de olijfolie en bak hierin de stukjes kipfilet met de plakjes chorizo op een hoog vuur in ca. 5 minuten bruin. Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Lekker met aardappelpuree met knoflook en salie.
Bron
Het recept 'Kipfilet met olijven en chorizo' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Catalin Petolea | Shutterstock.com