Zoetzure kippenvleugels
20 stuks
voorbereiden
bereiden
wachten
voorbereiden
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 20 kippenvleugels
- 2 eetlepels wittewijnazijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel lichtbruine suiker
- 1 koffielepel paprikapoeder
Voorbereiden
Doe de kippenvleugels in een plastic zak.
Meng de azijn met de olijfolie, de suiker, het paprikapoeder, een snufje zout en peper. Doe de marinade bij de kippenvleugels en laat een nacht marineren.
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Haal de kippenvleugels uit de zak en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Zet ze 30 minuten in de oven en draai ze regelmatig om. Bestrijk regelmatig met de resterende marinade.
Haal de vleugels uit de oven, bestrijk nog een keer met marinade en serveer warm
Kookboek
Het recept 'Zoetzure kippenvleugels' is afkomstig uit het kookboek...
Hapjes om van te genieten
diverse auteurs
Feestjes, cocktailparty's en recepties zijn de ideale gelegenheden om je te ontspannen en gezellig bij te praten met vrienden, collega's of familie. En bij een feestje
... lees verder © Uitgeverij Lannoo