De perfecte warme chocolademelk
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 60 g pure chocolade, fijngehakt
- 500 ml melk, opgewarmd
- marshmallows, voor erbij
Bereiden
Doe de chocolade in een pan. Voeg 2 eetlepels water toe en verwarm het mengsel al roerend op laag vuur tot de chocolade is gesmolten. Schenk geleidelijk de warme melk erbij en klop het geheel tot het glad en iets schuimig is. Verwarm de chocolademelk, maar laat hem niet koken. Schenk hem in twee mokken en leg er voorzichtig 1 of 2 marshmallows in.
Kookboek
Het recept 'De perfecte warme chocolademelk' is afkomstig uit het kookboek...
Chocolade
diverse auteurs
'Chocolade' laat de eindeloze mogelijkheden zien van alle mogelijke soorten chocolade. Verrukkelijke taarten, knapperige koekjes, gemakkelijk en snel te maken... lees verder
© De LantaarnChocolademelk tips
Reacties op dit recept
- simone Met marshmellows erbij is het niet meer vegetarisch.