Snelle chocoladetruffels

30 stuks
bereiden

waardering 7,8obv 8 waarderingen

Ingrediënten

  • 250 ml koude slagroom
  • 450 g goede chocolade (als pastilles, geraspt, of in kleine stukjes)
  • 50 g cacao

Bereiden

Breng de room aan de kook. Giet hem dan over de chocoladepastilles, geraspte of in stukjes gesneden chocolade.

Meng alles losjes met een lepel. Laat afkoelen.

Rol met je vingers balletjes van het mengsel en rol die door de cacao tot ze er rondom mee bedekt zijn.

Kookboek

Het recept 'Snelle chocoladetruffels' is afkomstig uit het kookboek...

De kunst van het chocolade maken

Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste droombonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere chocoladecreaties waar alle... lees verder

© Good Cook

Chocoladetruffels tips

Reacties op dit recept

  • Britt Een lekker recept! We hebben ze zo vaak gemaakt, soms wel eens met vruchtjes of noten door de room...