Snelle chocoladetruffels
30 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 250 ml koude slagroom
- 450 g goede chocolade (als pastilles, geraspt, of in kleine stukjes)
- 50 g cacao
Bereiden
Breng de room aan de kook. Giet hem dan over de chocoladepastilles, geraspte of in stukjes gesneden chocolade.
Meng alles losjes met een lepel. Laat afkoelen.
Rol met je vingers balletjes van het mengsel en rol die door de cacao tot ze er rondom mee bedekt zijn.
Kookboek
Het recept 'Snelle chocoladetruffels' is afkomstig uit het kookboek...
De kunst van het chocolade maken
Trish Deseine
Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste droombonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere chocoladecreaties waar alle... lees verder
© Good CookChocoladetruffels tips
Reacties op dit recept
- Britt Een lekker recept! We hebben ze zo vaak gemaakt, soms wel eens met vruchtjes of noten door de room...