Havermoutpap met rood fruit
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 500 ml sojamelk of amandelmelk
- 40 g havermout
- 10 g havervlokken
- 100 g rood fruit (aardbeien, frambozen, blauwe bessen, bramen) uit de diepvries, ontdooid
- 1 eetlepel extra pure chocoladehagelslag
Bereiden
Breng de sojamelk in een pan aan de kook en strooi al roerend de havermout en de havervlokken erin. Laat de havermout op zacht vuur 15-20 minuten koken tot het een dikke pap wordt. Roer regelmatig. Laat de pap van het vuur af nog 5 minuten staan.
Verdeel de pap over twee kommen en schep het rode fruit in het midden. Strooi de hagelslag erover.
Kookboek
Het recept 'Havermoutpap met rood fruit' is afkomstig uit het kookboek...
Lekker lang jong
Clara ten Houte de Lange & Nelleke van Lindonk
'Lekker lang jong' is het kookboek dat in 175 spannende en inspirerende recepten de theorie over gezond eten van de Belgische arts Kris Verburgh in zijn... lees verder
© Van Lindonk & De Bres