Aardbeien met balsamicoazijn en zwarte peper

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7
  • Nagerecht
  • Frans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 10 kcal

Ingrediënten

  • 500 g aardbeien, in plakjes
  • zoetstof
  • 6 eetlepels balsamicoazijn

Bereiden

Bestrooi de plakjes aardbei ruim met zoetstof. Roer de balsamicoazijn erdoor. Maal er verse zwarte peper over. Schep het geheel om en laat de smaken minimaal 30 minuten intrekken. Verslavend lekker en bijna geen calorieën.

Opmerking

Speciaal geschikt voor de wat hardere aardbeien buiten het seizoen en voor degenen onder ons die aan het lijnen zijn.

Bron

Het recept 'Aardbeien met balsamicoazijn en zwarte peper' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Mirjam. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!