Aardbeien met balsamicoazijn en zwarte peper
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7
- Nagerecht
- Frans
- Vegetarisch
bevat per portie
- 10 kcal
Ingrediënten
- 500 g aardbeien, in plakjes
- zoetstof
- 6 eetlepels balsamicoazijn
Bereiden
Bestrooi de plakjes aardbei ruim met zoetstof. Roer de balsamicoazijn erdoor. Maal er verse zwarte peper over. Schep het geheel om en laat de smaken minimaal 30 minuten intrekken. Verslavend lekker en bijna geen calorieën.
Opmerking
Speciaal geschikt voor de wat hardere aardbeien buiten het seizoen en voor degenen onder ons die aan het lijnen zijn.
Bron
Het recept 'Aardbeien met balsamicoazijn en zwarte peper' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Mirjam. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com