Alohabowl met granola
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 100 g frambozen, bevroren
- 150 g mangoblokjes, bevroren
- 350 ml kokosmelk
- voor de topping
- 4 eetlepels granola
- handje frambozen en/of blauwe bessen
Bereiden
Pureer het bevroren fruit met de kokosmelk in een keukenmachine of sterke blender tot het de textuur van zacht softijs heeft. Schep in een kom. Bestrooi met de toppings en serveer meteen.
Extra benodigd
Keukenmachine of blender
Variatietip
Voor een smoothie bowl voeg je 200 ml extra kokosmelk toe.
Kookboek
Het recept 'Alohabowl met granola' is afkomstig uit het kookboek...
All-day bowls
Denise Kortlever
Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in 'All-day bowls' is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom
... lees verder © Unieboek Het SpectrumOverige recepten tips
Reacties op dit recept
- Rineke Alles in dit boek is lekker. Al zoveel uit gekookt en deze bowl ga ik ook snel eens maken. Ben gek op frambozen, mango en kokos dus dat kan alleen maar lekker zijn.