Blini's met gerookte zalmsnippers en zure room
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g poffertjesmix
- 1 theelepel suiker
- 3 eetlepels olie
- 2 hardgekookte eieren, fijngehakt
- 100 g gerookte zalmsnippers, fijngehakt
- 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
- 1 bakje verse roomkaas met sjalot
- 2 eetlepels melk
Bereiden
Maak een beslag van de mix, 300 ml water, de suiker en de olie. Bak in een koekenpan met antiaanbaklaag kleine pannenkoekjes van ca. 7 cm doorsnede en laat ze afkoelen.
Roer de eieren en de zalm met het bieslook, de kaas, de melk en wat peper door elkaar. Schep op elke blini een lepel van dit mengsel en garneer eventueel met sprietjes bieslook.
Het recept 'Blini's met gerookte zalmsnippers en zure room' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: margouillat photo | Shutterstock.com
Blini tips
Reacties op dit recept
- Yvonne Waarom geen echte blini's met boekweitmeel en gist. Met poffertjesmix smaakt het toch echt niet hetzelfde.