Couscous salade met kerstomaatjes en lente-ui
- 4 personen
- 20 min
- waardering 6,7
- Bijgerecht
- Mediterraan
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 125 g couscous
- 2 eetlepels olie
- 2½ eetlepel vers citroensap
- 3 eetlepels vers gehakte peterselie
- 2 eetlepels vers gehakte munt
- 1 pot Arla Apetina blokjes in olie, uitgelekt
- 300 g kerstomaatjes, in vieren
- 75 g lente-uitjes, grof gesneden
Bereiden
Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
Roer de olie, citroensap, peterselie en munt door de couscous. Breng op smaak met zout en peper.
Schep daarna voorzichtig de kaasblokjes, tomaten en lente-uitjes door de couscous en breng de salade op smaak met zout en peper.
Lekker bij lamsvlees of rosbief, maar ook heerlijk als salade bij de barbecue.
Bron
Het recept 'Couscous salade met kerstomaatjes en lente-ui' wordt je aangeboden door Arla