Dubbeldekker van notenbrood met rosbief

  • 2 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vlees

bevat per portie

  • 346 kcal
  • 27 g eiwit
  • 18 g vet
  • 33 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 sneetjes notenbrood
  • boter
  • 12 blaadjes eikenbladsla
  • 2-4 plakjes rosbief
  • 1 kleine rode ui, in flinterdunne ringen
  • 2 eetlepels kappertjes
  • verse basilicum, in dunne reepjes

Bereiden

Bestrijk de sneetjes notenbrood dun met boter en verdeel er 12 blaadjes eikenbladsla over.

Drapeer op elk sneetje 1-2 plakjes rosbief en maal er zout en peper boven.

Verdeel hier de rode ui en kappertjes over. Leg twee sneetjes op elkaar en garneer met het basilicum.

Bron

Het recept 'Dubbeldekker van notenbrood met rosbief' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!