Warme aardappelsalade met bieslook en kappertjes
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
315 kcal
4 g eiwit
15 g vet
41 g koolhydraten
Ingrediënten
- 400 g krielaardappeltjes, geschrapt
- 3 eetlepels olie
- 1½ eetlepel azijn
- 1 theelepel suiker
- 1 klein teentje knoflook, geperst
- 10 sprietjes bieslook, fijngeknipt
- 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
- 1 eetlepel kappertjes
Bereiden
Kook de aardappeltjes in weinig water met zout in 15 minuten gaar.
Klop de olie en de azijn met de suiker, zout en peper tot een vinaigrette. Voeg de knoflook en het bieslook toe. Roer de bosui en de kappertjes erdoor.
Giet de aardappeltjes af en schep de vinaigrette erdoor.
Het recept 'Warme aardappelsalade met bieslook en kappertjes' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: AS Food studio | Shutterstock.com