Warme aardappelsalade met kappertjes en rucola
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1½ kg aardappelen, diverse soorten en diverse afmetingen, sommige geschild en gesneden, andere geborsteld en heel
- 1 klein bosje rucola
- 8 eetlepels olijfolie extra virgine
- 4 eetlepels rodewijnazijn
- 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt
Bereiden
Leg de aardappelen in een grote pan met gezouten water. Breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen, of tot de aardappelen zacht zijn. Giet ze af en leg in een schaal.
Voeg de overige ingrediënten toe terwijl de aardappelen nog warm zijn, kruid met zout en versgemalen peper, leg op borden en serveer direct.
Kookboek
Het recept 'Warme aardappelsalade met kappertjes en rucola' is afkomstig uit het kookboek...
Tasty Days
Andy Harris
Na het succes van 'Een maand in Marrakesh' komt de Engelse hoofdredacteur van Jamie Magazine Andy Harris nu met inspirerende recepten voor elke dag, die... lees verder
© Kosmos Uitgevers