Koolsalade van Chinese kool met pastrami
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 3 theelepels mierikswortel
- 200 ml zure room
- 1 eetlepel olijfolie
- ½ Chinese kool, zeer fijngesneden
- paar blaadjes dille
- 1 lente-ui, fijngesneden
- 300 g dungesneden pastrami
Bereiden
Meng de mierikswortel met de zure room, olijfolie, zout en peper tot een gladde dressing.
Maak een koolsalade door de Chinese kool, dille en lente-ui te mengen met de dressing.
Verwarm de pastrami in de magnetron of in de pan even snel. Leg op de koolsalade.
Kookboek
Het recept 'Koolsalade van Chinese kool met pastrami' is afkomstig uit het kookboek...
Amuse & voorgerecht
Anaïsa Bruchner
Dit boek staat vol kleine gerechten die naar meer smaken. Anaïsa Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en soepen... lees verder
© Uitgeverij Becht